Mladá rodina a nový dům na vsi

V tomto případě se mi klient ozval ve chvíli, kdy měl postavenou hrubou stavu. Protože v průbě těchto prací změnil dispozice a proti projektu se rozhodl přesunout kuchyň do původní chodby, vzniknul problém, na který jsem ho měla možnost včas upozornit. Kuchyň by byla průchozí a velmi malá. To se ale ještě dalo změnit vybouráním právě postavené části zdi. Po té, co jsem svůj názor vysvětlila a v ruce nakreslila klient uznal, že zbourání bude správné. Díky tomu jsem kuchyňskou linku mohla prodloužit o jednu cennou skříňku a propojit s velkým obývací prostorem a zónou jídelny. I délka pracovní plochy se podstatně zvětšila, mohli jsme vytvořit barový pultík a horní skříňky kuchyňské linky protáhnout za roh do jídelny.

Styl tohoto prostoru je laděn dle současných trendů s použitím přírodních prvků tak, aby interiér v budoucnu korespondoval se zahradou za velkými francouzskými okny. Bílé a žluté lamino je doplněno masivním dřevem a kamennými obklady. Sestava polic na TV stěně a hlavně architektura krbu je navržena na míru domácím miláčkům – dvěma „nahatým“ kocourkům. Avšak snažila jsem se, aby tento fakt nebyl na první pohled znát, aby interiér dával smysl i bez kočiček.

Návrh

Mladá rodina a nový dům na vsi - návrh

Mladá rodina a nový dům na vsi - návrh

Mladá rodina a nový dům na vsi - návrh

Mladá rodina a nový dům na vsi - návrh

Mladá rodina a nový dům na vsi - návrh

Mladá rodina a nový dům na vsi - návrh