Nový dům na vsi

Když mě tato klientka oslovila, měla před svatbou a plánovala rodinu. V ruce měla jen projekt a díky této prozíravosti jsem včas mohla zasáhnout do drobných detailů v projektu. Například bylo potřeba posunout o půl metru francouzské dveře a tím vzniknul z pohledu interiéru potřebný prostor k umístění televizní skříňky. Také plán dispozice kuchyňské linky jsme zásadně přehodnotily, ale ještě byl čas požádat architekta o přeprojektování vodoinstalací a posunutí okna. Co se týká stylu, klientka se chtěla přizpůsobit lokalitě a vytvořit romantickou rodinnou atmosféru. Ideální byl tedy styl nostalgického retra, takové „babičkovské“ atmosféry.

Návrh

Nový dům na vsi - návrh

Nový dům na vsi - návrh

Nový dům na vsi - návrh

Nový dům na vsi - návrh

Nový dům na vsi - návrh

Nový dům na vsi - návrh

Nový dům na vsi - návrh

Nový dům na vsi - návrh